sobota, 12 kwietnia 2008

Péntek lévén, megmosod a hajad és felöltözöl. Lefelé menet felszeded a barátnődet. Kisétáltok a villamosmegállóba, és bementek a főtérre. Vesztek egy kebabot meg egy mekmenüt, a parkban eszitek meg. Utána elmentek a külvárosba bulizni. Csakhogy ott még nincs buli. Vesztek egy üveg alkoholt meg egy üveg gyümölcslevet, kiültök a folyópartra. Megisszátok. Megismerkedtek ilyen arcokkal, akik elkísérnek benneteket a diszkóba.
A diszkóban jó a hangulat. Levetkőzök. A hangulat még jobb lesz. A lépcsőn felmenet három fiúnak is a fenekébe harapsz. Aztán mindenkihez odamész, hogy megfoghassa a derekadat. Táncoltok a barátnőddel. Összefogdossátok egymást. Felkérnek titeket. Táncoltok másokkal. Összefogdosnak titeket. Kimész a mosdóba, két fiút ott erőszakolsz meg, a ruhatárost egy farmer- és egy bőrkabát között. Amikor megadod a számod, csak minden második telefont adsz vissza. Egy fiúval a kanapén, eggyel a pulton hemperegsz végig.
Végre meglátsz egy szimpatikus fiút. Odamész hozzá. Erre a barátja beközli, hogy a fiú az övé. Bánatodat egy csapat brazil turistával elégíted ki. Táncolsz még néhány emberrel a rúdnál.
Hajnalban hazaindultok a barátnőddel. A leglelkesebb fiúk hazáig kísérnek. Az utcasarkon leütitek és kifosztjátok őket. Élményekkel megrakodva térsz vissza a kollégiumba.

Brak komentarzy: